Kövess minket

Műszempillák avagy csábos tekintet

Szépségápolás

Műszempillák avagy csábos tekintet

Műszempillák avagy csábos tekintet

Műszempillák?

Szinte már minden nő ismeri a csábos tekintet titkait. Sajnos nem mindenkinek adatik az meg, hogy gyönyörű mandula formájú szemeit, óriási szépen ívelt pillák keretezzék. Ekkor jövünk képben mi szakemberek, hogy egy kis “csalással” csodás tekintetet varázsoljunk. 

A műszempillák jó pár éve meghódították a szépségipart és a mai napig az egyik legkedveltebb eljárás. Szerencsére a műszempillák is sokat fejlődtek, sokkal könnyebbek és vékonyabbak, mint a régi társaik. Számos módszer létezik, az 1D-től egészen a 6D-ig, mindenki megtalálhatja a neki legkedvessebbet. 

Mi a különbség köztük?

Csupán csak annyi, hogy mennyi műszempillát ragasztunk fel a saját pillánkra. Azaz az 1D-nél a saját pillánkra egy műszempilla kerül. A 2D-nél, dupla pillát rakunk a sajátunkra, és így tovább… Minnél több műszempillát használunk, annál kihívóbb lesz a tekintetünk.

A nem megfelelően felrakott pillák komoly szövődményekkel is járhatnak: saját pilláink örökös vesztesége, de akár kötőhártya gyulladás. 

A műszempilla akkor néz ki szépen és természetesen, ha nem látszik a ragasztó (gondolok itt a feleslegesen sok ragasztó használatra) és a saját pillánkra van ragasztva, tehát nem érintkezve a bőrrel. 

Figyeljünk oda kire bízzuk szemünk világát! 

Napi tapasztalat:

Minap a szépségszalonban járt egy kedves hölgy, akinek óriásira dagadtak a szemei. Mint kiderült előző nap járt a kozmetikusánál, aki műszempillákat ragasztott neki. Miután megnéztem hol lehet a hiba, láthatóvá vált a túl sok ragasztó használata és hogy szinte a bőrre volt ragasztva. Sajnos a vendégem hajthatatlan volt és azt állitva “ez teljesen normális, majd elmúlik”, nem akart megvállni a műpilláktól, mondva “anélkül csúnya vagyok”. 

Ez lenne a normális?

Hölgyeim, NEM, ez NEM normális, a szemeink nem lehetnek duzzadtak, a pillák súlyát sem érezhetjük, ha bármilyen probléma felmerül, azonnal el kell távolítani, le kell szedni. Természetesen erre is van kíméletes módszer, erőszakból ne tépjük, menjetek vissza a kozmetikushoz, aki majd az oldószerrel eltávolítja a műpillákat. És az, hogy a szépségünket mű dolgokban látjuk csak, külön cikket érdemel. 

Hozzászólás

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Ajánló: Szépségápolás

Fentre
%d blogger ezt szereti: