Kövess minket

Sminktetoválás. Éjjel-nappal „kisminkelve” …

Szépségápolás

Sminktetoválás. Éjjel-nappal „kisminkelve” …

Sminktetoválás. Éjjel-nappal „kisminkelve” …

Egyre jobban élvezem, hogy a mai világban, a rohamosan fejlődő technológiák miatt nagyon sok lehetőség közül válogathatunk, ami megkönnyíti a mindennapjainkat. Az egyik nagy kedvencem a sminktetoválás.

Mi a sminktetoválás?

sminktetoválás

Sminktetoválás alatt azt értjük, amikor a nap 24 órájában mondhatni tökéletes az arcod. Kiemeli az arc szépségét és finoman pótolja az esetleges hiányosságokat. Nem feltűnő, mégis látszik és gyönyörűen harmonizál az arccal. Konkrétan szájtetoválás, szemhéjtetoválás és szemöldöktetoválásról beszélünk.

Jómagam…

Két éve folyamatosan tanulom, barátkozom a sminketoválással és óriási elánnal gyakorlom is. Nem lehet megunni és az az igazság, hogy nem is szabad leállni a tanulással. Nagyon sok gyakorlás és szakmai tudás szükséges a sminktetováláshoz.
Mint szakmabeli szeretnék segítséget nyújtani, hogy hogyan választjuk meg a megfelelő szakembert, miután rászantuk magunkat egy kis fájdalomra.

Tipp

A cikk elején említettem, hogy rengeteg lehetőségünk van, szinte karnyújtásnyira. Sajnos vagy nem sajnos, mindenki döntse el maga, szinte bármi megvehető. Így van ez a képzésekkel is. Lassan már bárkiből nagyon rövid idő alatt lehet kozmetikus vagy akár sminktetováló. Szerencsére már szigorodtak a szabályok, de azért még mindig nem árt résen lenni, hogy kire bízzuk az arcunkat. Egy elrontott sminktetoválást nem törölhetünk le, nap mint nap azt az arcot fogjuk látni a tükörben. Ezért nagyon fontos a profi kozmetikus kiválasztása.

Az én tanácsom teljesen egyszerű, és újra csak azt mondhatom, merjünk kérdezni. Kérjünk képeket a munkáiról, beszélgessünk, ismerjük meg azt az embert, akire rábízzuk a bőrünket. És tévedés ne essék, nem a magánéletére vagyunk kiváncsiak 🙂 …Rákérdezhetünk milyen termékekkel dolgozik, mik a tapasztalatai a festékekkel, amit használ és kérhetjük azt is, hogy magyarázza el a folyamatot avagy melyik módszer, stílus lenne a legmegfelelőbb. Egyszóval kérdéseinkkel győzködjünk meg arról, hogy a kiválasztott kozmetikus tényleg szakember, magabiztos munkájával és tudja mit csinál.

Egy precízen és profin elvégzett munka, nagyon megkönnyítheti a reggeli készülődéseinket és még az önbizalmunknak is jót tesz. Ezért választjunk okosan és az eredmény csodás lesz.

Személyi edző – SAKFST 1. szint; fekete öves karate edző – 1. dan; szlovák karate bajnok; C kategóriás bíró; több országos és nemzetközi sikeres versenyző; szlovák rekorder; városi kitüntetett sportoló; legjobb versenyzői cím Nyílt Cseh Bajnokságról

Hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánló: Szépségápolás

Fentre
%d bloggers like this: