Kövess minket

Bőrápolás és regeneráció ősszel

Szépségápolás

Bőrápolás és regeneráció ősszel

Bőrápolás és regeneráció ősszel

Nagyon fontos a bőrápolás; a test, a bőr és az arc regenerációja is. Erre kiváló időszak az ősz. Nagyon fontos, hogy törődjünk ugyanúgy az arcunk regenerációjával, mint testünkével. Ugyanis az arc az a terület, amit általában először mindenki megtekint és az első benyomás nagyon fontos minden ember számára.

Itt van az ősz, itt van újra!

Ha, azt mondom ősz, a többségnek a sulikezdés, a hulló falevelek, egyre rövidülő nappalok és az esős-ködös idő jut eszébe. Nekem viszont egyértelműen a szépségápolás, pontosabban a bőrápolás, a bőr regenerálása.

bőrápolásÉn a nyarat „tiszta hippinek” hívom, mert ugye annyira bohém, picit lazulnak a szabályok, fesztiválok minden sarkon, az emberek nem stresszel-nek annyit, egyszerűen élvezik a nyarat. Bőrápolás, szépségápolás és a hajtás kicsit háttérbe szorul. Ezek mind nagyon szép, kellemes dolgok, viszont sajnos ezeknek a dolgoknak az összessége az erős napfény és a klóros vizek, amelyek nagyon megkínozzák a bőrünket. Ezt legjobban akkor vesszük észre, amikor visszatérünk a megszokott „mókuskerékbe”. Azaz az őszi kerékbe :), ahol reggel 6/7-kor a óra csörög, hűvösebb reggeli órákba sietünk munkába, iskolába, majd hazatérünk pihenünk, edzünk, eszünk, tanulunk, este pedig hamar ágyba bújunk, hogy reggel folytatni tudjuk a napi teendőinket.

Ősz? Újrakezdés? Bőrápolás?

Szerencsére az ősz ideális időszak arra, hogy helyrehozzuk az esetleges hibákat.

Hogy miről is beszélek? Pigmentfoltok, száraz-, dehidratált bőr, mimikai ráncok, bőregyeletlenség. Mindenre megvan a megfelelő kezelés. Kozmetika az egyik leggyorsabban fejlődő iparág. A különféle krémektől a kozmetikai gépekig, rengeteg módszer közül választhatunk megoldásokat. Kozmetikusok, bőrgyógyászok és akár plasztikai sebészek tuccatja várja, hogy segítségünkre legyen.

Én, mint kozmetikus azt tanácsolom, kezdjük az elején és az alapoknál. Mindig választjunk olyan szakembert, aki időt és energiát nem spórolva, konzultál velünk mielőtt „eladja” az adott szolgáltatást. Merjünk kérdezni és merjünk nemet mondani, ha úgy érezzük, hogy nem kaptunk elegendő információt.

Az életben az az egy biztos, hogy jogunk van a választásra, akkor hajrá éljünk vele!

Személyi edző – SAKFST 1. szint; fekete öves karate edző – 1. dan; szlovák karate bajnok; C kategóriás bíró; több országos és nemzetközi sikeres versenyző; szlovák rekorder; városi kitüntetett sportoló; legjobb versenyzői cím Nyílt Cseh Bajnokságról

Hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánló: Szépségápolás

Fentre