Kövess minket

Ultrahangos zsírbontás? Reklámfogás vagy hatékony módszer?

Egyéb

Ultrahangos zsírbontás? Reklámfogás vagy hatékony módszer?

Ultrahangos zsírbontás? Reklámfogás vagy hatékony módszer?

Vajon léteznek hatékony zsírbontó szerek, krémek vagy egyéb testkezelőgépek? Megvont étel, hozzáadott testmozgás vagy segíthet zsírbontásban más eszköz is?

Ebben a rohanó világban egyre jobban tapasztalom, hogy mennyire türelmetlenebbek is lettek az emberek. Mindent gyorsan és azonnal szeretnénk, mivel egy kattintással információk ezréhez jutunk hozzá.

Szinte bármit azonnal megvehetünk, bárkit elérhetünk kényelmesen csupán egy kattintással akár az ágyunkból is.

A szépségiparban sincs ez máshogy. Előnyben részesítjük a gyors és rögtön látható kezeléseket, nem törődve a következményekkel. A fogyáshoz és a testünk formálásához is idő kell és nem kevés türelem. De ha már rászántuk magunkat sok-sok segítséget kaphatunk. Legyen az egy edző, egy dietetikus, egy motivàlt barát vagy akár egy testkezelő gép. Mint egy szakmában évek óta dolgozó kozmetikus szeretnék kicsit bővebb információt nyújtani egy hatékony testkezelő gépről:

Mikor és hogyan hatásosak a testkezelőgépek? Mi az a kavitációs zsírbontás?

Az ultrahangos zsírbontás közvetlenül a kezelt területen található zsírsejtekre hat, melynek során a nagy-teljesítményű ultrahang-hullámok mikrobuborékokat hoznak létre. A mikrobuborékok összeesése során nyomásváltozás jön létre és ennek köszönhetően szétesnek a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek. A folyékonnyá és gázállapotúvá vált zsír a nyirokrendszeren át a kiválasztó szervekhez kerülnek, majd vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből. Fontos a sok folyadèkfogyasztás.

A kezelés során még alkamazhatjuk a rádiofrekvenciát, mint bőrfeszesítést és a vákuum fejet. Természetes, csak ettől a géptől csodákat nem várhatunk viszont komoly segítséget nyújthat az alakformálásban.

Nem szabad elfelejteni, hogy a különböző kozmetikai zsírbontó segédeszközök nagyban tudnak segíteni fogyásnál, de csak ezek használata nem elegendő. Mozgás és az egészséges és okos étkezés legyen az első számú szabály, ami nélkül fogyni, szálkásítani és izmot növelni szinte lehetetlen. De viszont ezek a kozmetikai gépek szemmel látható változásban tudnak nagy mértékben segíteni. Nagyon fontos az összhang és a különböző zsírégető módszerek együttes és kölcsönös használata. 

Próbálj egészségesen élni, mozogj sokat és a tested ezt meghálálja szép, magabiztos külsővel.

Személyi edző – SAKFST 1. szint; fekete öves karate edző – 1. dan; szlovák karate bajnok; C kategóriás bíró; több országos és nemzetközi sikeres versenyző; szlovák rekorder; városi kitüntetett sportoló; legjobb versenyzői cím Nyílt Cseh Bajnokságról

Hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánló: Egyéb

Fentre
%d bloggers like this: