Kövess minket

Szőrtelenítés, szőrtelenül télen-nyáron

Szépségápolás

Szőrtelenítés, szőrtelenül télen-nyáron

Szőrtelenítés, szőrtelenül télen-nyáron

Milyen szőrtelenítő módszereket ismerünk?

Szőrtelenítés a 21.század “divatja” . Alap pillérje a szőrtelen test.

Kezdjük az alapoknál

Minden nő ismeri a leggyorsabb és a legkevésbé fájdalmas módszert, a borotválást. Előnyei, hogy gyorsan zuhanyzás közben fájdalom mentesen meg tudunk szabadulni a nem kívánt szőrzettől. Hátránya: viszont sajnos nagyon kevés ideig elvezhetjük a sima bőr érzetét, mivel a szőrt “levágjuk” így pár nap múlva újra nő, így inkább leszünk szúrósak, mint pihe-puhák.

Másik nagy kedvenc a epilálás

szortelenitesMivel itt a szőrt kitépjük a hajhagymából, ezért tovább is marad a bőr szőrtelen. Hátránya: ugye azt írtam kitépjük, így igen, ez a módszer nem fájdalom mentes, viszont jóval tartósabb, mint az előbbi. A folyamatos epilálástól, egy idő után a hajhagyma is meggyengül, így a szőrzet száma is csökken. Hogy mennyi az az idő míg ez bekövetkezik? Hölgyeim, sajnos nem két nap..
Viszont a gyantázás előnyei közé tartozik, hogy azonnali az eredmény és szinte az egész testen alkalmazható.

Csak egy jó tanács, ha otthon végezzük, vigyázzunk a gyanta hőfokára, mert komoly égési sérüléseket okozhatunk.

Lézeres szőrtelenítés?

A harmadik nagyon közkedvelt módszer a végleges lézeres szőrtelenítés. Külön kedvencem, ugyanis egy kis türelemmel igen szép eredményeket lehet vele elérni.

Hogyan is mükődik?
A lézer segítségével teljesen a hajhagymákig hatol, így azok sérülnek és nem tud újra nőni a szőr. Hátránya: mivel nem egyformán nőnek a szőrök, ezért többszörös kezelésre van szükség. Az adott területtől függ, de átlagosan 5-8 alkalomról van szó és ezt 4-5 hetes intervallumokban kell ismételni. Ez az eljárás nem fájdalom mentes (és ezt szépen fogalmaztam meg ) és sajnos az eredmény sem lesz azonnal látható. Előnye: viszont ha türelmesen végigjárjuk a kezelést, akkor a bőrünk nagyon sokáig sima lesz.

Sajnos ez a módszer csak akkor hatásos, ha a szőrzet színe minnél erősebb, sötétebb.

Tessék kiválasztani a legprofibb csapatot a legjobb géppel, hogy ne csak a pénzünk és az időnk vesszen kárba…

Szóval a kínálat elégséges ahhoz, hogy mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb módszert. Szőrre le!

Ing. Andrea Hajduová

Személyi edző – SAKFST 1. szint; fekete öves karate edző – 1. dan; szlovák karate bajnok; C kategóriás bíró; több országos és nemzetközi sikeres versenyző; szlovák rekorder; városi kitüntetett sportoló; legjobb versenyzői cím Nyílt Cseh Bajnokságról

Hozzászólás

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Ajánló: Szépségápolás

Fentre
%d blogger ezt szereti: