Kövess minket

Kik is vagyunk és mi a célunk?

fitsmile

Életmód

Kik is vagyunk és mi a célunk?

Kik is vagyunk és mi a célunk?

Kedves Olvasó,

szeretnék magunkról szólni pár szót.

fitsmileKörülbelül 2009 óta működünk, mint Közhasznú kis csapat. Kis faluban kezdtük “pályafutásunkat”, ahol edzésekkel próbáltuk az egészséges életstílust népszerűsíteni, motiválni a lakosokat az edzésekhez, kis közösségünkhöz, hogy az edzés, mozgás, egészség és a jó társaság mennyire fontos egy ember életében.

Kondíciós és karatés edzések voltak. Edzője jómagam voltam. Rendelkezek kétfajta edzői diplommal és nagyon sok edzői és versenyzői tapasztalattal. Eredmény: nagyon sikeres kis klub voltunk. Volt olyan verseny, ahol a csapatunkból mindenki nyert a saját kategóriájában. Aláírom, nehezek voltak az edzéseink, nekem is, nem még a kis 10 éves karatékának. De megérte a sok fáradozás .. nagyon is.

Most …

Ez a kis klub jelenleg szünetel. Ugyanis a karrier egy picit előbbre került. De! Azóta is edzek minden nap, van hogy kétszer is, olvasok, művelődök és gyarapítom tudásom az edzések és az egészséges életmód területén.

fitsmile_klubEzeket a tapasztalataimat szeretném továbbadni és kialakítani újra egy klubot. De most erősebbet, nagyobbat, egész Magyarországon és a szlovákiai és már ország magyar megtisztelt magyar lakosaival együtt.

Célom: FITSMILE, élj egézségesen.

Szeretném, ha tagok lennének mindaz emberek, akiknek ugyanaz a céljuk, mint nekem:

  • egészséges életmód,energia_fitsmile
  • energia egész nap,
  • edzések folytonos, jobb teljesítménynövelése,
  • ételek megismerése (mely ad energiát, mely hízlal, mely káros, …).
  • hogy megtaláljuk a FITSMILE utat.

Tagok

Nem, nem fizetett klub ez és nem is ez a célom. Megvan a magam munkám. De mellette szeretném a régi klubomat visszahozni, amelyben annyi öröm volt. DE most nagyban. Hogy TI is megérezzétek ezt az örömöt.

Blogjaim, cikkjeim … saját véleményem, tapasztalatom…= semmiképp se egy szigorú út. Mindenkinek megvan a saját lehetősége, életstílusa, adottságai, mindenkinek más jó. Ezért blogjaim vegyétek inkább egy “ötletnek”.

Én csak szeretném leírni, mi nekem a jó. Szeretném, ha bekapcsolódnátok TI is és együtt motiválnánk egymást.

Kis klubom fő vezetőihez hozzátartozik Timi testvérem, aki nyárra le szeretne adni pár kilót, segítsünk neki. Mellette nagyon tapasztalt, sikeres kozmetikus. Így a szépségiparban tud majd pár tanácsot adni. Illetve Zoli és Laci, aki múltja tiszteletreméltó, ami az edzést, egészséges életmódot és egyéb sikereiket illeti.

Kapcsolódj kis csapatunkhoz és együtt többre visszük!

Tovább olvasom...
Neked ajánlott:
Ing. Andrea Hajduová

Személyi edző – SAKFST 1. szint; fekete öves karate edző – 1. dan; szlovák karate bajnok; C kategóriás bíró; több országos és nemzetközi sikeres versenyző; szlovák rekorder; városi kitüntetett sportoló; legjobb versenyzői cím Nyílt Cseh Bajnokságról

Hozzászólás

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Ajánló: Életmód

Fentre
%d blogger ezt szereti: